Laat het testament over aan de professionele executeur testamentair!

 

De executeur testamentair is een belangrijk figuur in de wereld van het erfrecht. Niet zelden ligt een conflict tussen executeur testamentair en erfgenamen op de loer. Dit komt doordat de executeur benoemd is om de wil uit het testament te behartigen, terwijl erfgenamen meestal emotioneel in de situatie zitten. Het is daarom van belang om een professionele testament advocaat te gebruiken bij de uitvoering van een testament.

 

De taak van de executeur is dan ook een hele belangrijke. De meeste executeurs zijn belast met het beheer van de goederen van de nalatenschap en de voldoening van de schulden van de erfenis tijdens dat beheer. Een enkele executeur kan daarnaast ook de nalatenschap afwikkelen. Dit leidt veelal naar ingewikkelde situaties.

 

Voor de voldoening van zijn taak als beheerder van een testament, beschikt de executeur over veel bevoegdheden. Mocht u als executeur of als erfgenaam tijdens de executele in conflict raken of dreigt een conflict, dan kan Bolweg Advocatuur u van goede dienst zijn als professionele executeur testamentair.

Bolweg-Advocatuur-Erfrecht-advocaat-erfenis-advocaat-staat-voor-uw-klaar-Executeur-testamentair
Executeur-testamentair-erfrecht-advocaat-Bolweg-advocatuur

Bolweg Advocatuur is uw professionele executeur testamentair!

 

Hulp nodig van een professional op het gebied van testamenten? Zoekt u bijvoorbeeld een executeur testamentair? Of wilt u een testament op laten stellen, door een gespecialiseerde erfrecht advocaat? Neem contact op met Bolweg Advocatuur voor alle zaken rondom een testament, of voor een executeur testamentair via de volgende contactinformatie:
023 – 844 62 72
06 – 14 99 54 18
info@bolwegadvocatuur.nl
Contactformulier

 

Graag staan wij voor u klaar met onze kennis en kunde. U kunt altijd vrijblijvend bij ons langskomen op het advocatenkantoor van Bolweg Advocatuur, voor advies over uw testament. Wilt u een routebeschrijving naar het kantoor? Klik op de volgende link om direct een routebeschrijving te verkrijgen via Google Maps:
Van Eedenstraat 18, 2012 EM Haarlem

 

Het kantoor is gevestigd aan de rand van het centrum van Haarlem, op relatief korte afstand van de steden Heemstede, Aerdenhout, Zandvoort en Bloemendaal.