Tarieven

 

Bolweg Advocatuur hanteert een uurtarief van € 225,– exclusief BTW. Bolweg Advocatuur brengt geen kantoorkosten in rekening. U betaalt dus alleen voor de werkzaamheden van onze advocaat, die u bijstaat in alle erfrechtelijke en familierechtelijke zaken. Wilt u graag een alternatieve prijsafspraak met Bolweg Advocatuur bespreken? Bolweg Advocatuur staat hier altijd voor open. Neem hierover, en voor andere vragen, contact met ons op.

Bolweg-Advocatuur-Erfrecht-advocaat-erfenis-in-Haarlem
Sebastiaan-Bolweg-erfrecht-advocaat-van-Bolweg-Advocatuur

Gratis gesprek met uw erfrecht advocaat

 

Wilt u meer weten over de consequenties van het opeisen van uw kindsdeel? Of heeft u vragen en advies nodig over de invulling van uw testament? Of is u een legaat toegekend en bent u benieuwd hoe dit in elkaar steekt? Bij Bolweg Advocatuur kunt u vrijblijvend een afspraak maken met uw erfrecht advocaat voor een oriënterend gesprek van maximaal een half uur, zonder dat u daarbij kosten maakt. U profiteert dus van een half uur gratis advies van onze gespecialiseerde erfrecht advocaat!

 

Wilt u graag gebruik maken van een half uur gratis advies van onze gespecialiseerd erfrecht advocaat? Neem dan contact op met Bolweg Advocatuur in Haarlem, via de volgende contactinformatie:
023 – 844 62 72
06 – 14 99 54 18
info@bolwegadvocatuur.nl
Contactformulier

 

Uiteraard bent u ook van harte welkom om bij ons langs te komen op het advocatenkantoor in Haarlem. Een routebeschrijving naar het kantoor van Bolweg Advocatuur vindt u hier:
Van Eedenstraat 18, 2012 EM Haarlem