Executeur testamentair nodig voor uw nalatenschap? Bolweg Advocatuur helpt u graag!

 

In de meer omvangrijke nalatenschappen is het benoemen van een executeur (voorheen executeur-testamentair) zeer aanbevelingswaardig. U kunt hiertoe een familielid of vriend benoemen, maar deze beschikt vaak niet over de nodige kennis om als een executeur testamentair goed te kunnen optreden. Bovendien kost het afwikkelen van een (omvangrijke) nalatenschap veel tijd. Mogelijke schuldeisers moeten worden aangeschreven en legaten moeten worden uitgekeerd. Indien het familielid of die goede vriend een fulltime baan heeft is dit lastig te combineren met het executeurschap. De vraag is ook of u deze goede vriend onnodig met een zware last opzadelt. Het is dus een specialistische taak, waarvoor u ook nog veel tijd voor nodig hebt.

 

Een professionele executeur testamentair voorkomt een heleboel problemen rondom de nalatenschap en is de uitkomst voor het soepel laten verlopen van de nalatenschap. Een executeur kan in een testament ruime bevoegdheden toebedeeld krijgen door de erflater. Na aanvaarding van deze benoeming kan de executeur in beginsel zonder toestemming van de erfgenamen aan de slag gaan met de uitvoering van het testament. Goede communicatie met en openheid naar de erfgenamen is daarom van groot belang om wantrouwen te voorkomen.

 

Bolweg Advocatuur is door de kennis op het gebied van erfrecht uitstekend in staat om uw belangen ook na uw overlijden te behartigen en is daardoor de geschikte executeur testamentair voor u. Onze gespecialiseerde erfrecht advocaat heeft al bij vele erfenissen gefungeerd als executeur testamentair. Hij weet precies wat hem te wachten staat, waardoor hij professioneel en efficient u terzijde kan staan. Klik hier voor vragen over of het aanstellen van een executeur. Wij helpen u graag. Ook met het opstellen van een testament en het het uitvoeren van uw testament!

Bolweg-Advocatuur-Erfrecht-advocaat-erfenis-advocaat-professioneel-ervaren-specialist-in-erfrecht-executeur
Executeur-testamentair-erfrecht-advocaat-Bolweg-advocatuur

Bolweg Advocatuur, de professionele executeur testamentair

 

Heeft u hulp nodig bij de uitvoering van uw nalatenschap? Wilt u dit professioneel en efficient laten doen door een specialist, om gedoe te voorkomen? Neem dan contact op met de specialistische erfrecht advocaat van Bolweg Advocatuur in Haarlem, voor een executeur bij een testament via de volgende contactinformatie:
023 – 844 62 72
06 – 14 99 54 18
info@bolwegadvocatuur.nl
Contactformulier

 

Uiteraard ontvangen wij u ook graag op het advocatenkantoor van Bolweg Advocatuur in Haarlem. Wilt u een routebeschrijving naar het kantoor? Een directe routebeschrijving vindt u hier:
Van Eedenstraat 18, 2012 EM Haarlem

 

Het kantoor is gevestigd aan de rand van het centrum van Haarlem, op relatief korte afstand van de steden Heemstede, Aerdenhout, Zandvoort en Bloemendaal.